Välkommen!

Välkommen!

onsdag 15 maj 2013

Fjortonde delen av min Jorvik serie!:)

                                                              JORVIK - DEL 14
- Kom med här era tuterduvor! skrek en man till oss när vi kramades. Han knöt loss repen och förde oss till ett mörkt rum. Längst in i rummet satt en man på en tron och Svarta Tjejen satt brevid honom på knä. Hon log belotet mot oss. Jag hörde Silverhope gnägga.
- Vad har ni gjort med dem?! sa Justin, vad har ni gjort med Goldstar och Silverhope!?
- Dem är i ett rum och håller på att bli mörkerhästar, sa manen och log. Sen blev det svart igen.
                                                                        ¤
- Har du hittat dem än? frågade Thomas Jenna.
- Nej tyvärr men, hur kan dem bara försvinna så där? Vi har letat överallt på hela Jorvik förutom på den Hemliga Stenringen men där får bara Druider och Soulriders vara. sa Jenna.
- Vi kan fråga Elizabeth! ropade May som hade hört vad Thomas och Jenna hade pratat om. Thomas ryckte på axlarna och Jenna tittade lite frågande på May.
- Jag kanske kan rida dit, jag och Elizabeth är goda vänner. Druiderna kanske vet var Justin och Sofia är. sa May och log. Thomas nickande och sa:- Rid du dit, vi behöver all hjälp vi kan få i sökandet efter dem. May log och sprang in i stallet och tog ut sitt svarta sto Dunderjumper och sadlade på.
- Vi ses! sa hon och red ut genom grindarna. May red och red och snart var hon Hollow Woods. Efter typ fem minuter var hon i Valedales stall.
- Jag kommer strax tjejen. sa hon och gick till den lilla stugan där Elizabeth bodde. May knackade på och strax därefter kom Elizabeth och öppnade dörren.
- May, vilken trevlig överraskning! sa hon med ett leende.
- Hej Elizabeth, vill du hjälpa oss i sökandet efter Justin och Sofia? sa May snabbt. Elizabeth stapplade till lite sen så sa hon;- Sofia, den utvalda. FORTSÄTTNING FÖLJER...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar